Notis Hakcipta dan Harta Intelek

 

Pusat Hidrografi Nasional (PHN) menghormati harta intelek dan mewajibkan setiap pengguna juga berbuat demikian. PHN akan dalam keadaan tertentu dan dengan budi bicara menghentikan akaun pengguna yang melanggar peraturan ini. Hakcipta Portal Rasmi PHN dan kandungannya yang termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah kepunyaan PHN kecuali dinyatakan sebaliknya.

Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada Kementerian Pertahanan Malaysia.

Produk-produk lain, logo dan syarikat atau organisasi yang tercatat di dalam portal ini adalah kepunyaan syarikat atau organisasi tersebut.

Sekiranya anda hendak menggunakan sebarang maklumat atau material yang anda dapati dari laman ini, anda hendaklah terlebih dahulu meminta kebenaran berbuat demikian dari kami.

 
 
 
 

Hubungi Kami


Pusat Hidrografi Nasional

Bandar Armada Putra,
Pulau Indah,
42009 Pelabuhan Klang,
Selangor, Malaysia

 

Telephone
+603-31694555

Fax
+603-31013111

Isnin - Jumaat
8:00AM - 5.00PM 


 

 

 

Paparan terbaik:
Internet Explorer 8 / Mozilla Firefox 11 / Google Chrome 18
Resolusi 1024 x 768 piksel 


Hakcipta | Dasar & Privasi | Penafian 

 

Pengunjung

Hari ini 41

Mingguan 789

Bulanan 4365

Keseluruhan 151139