National Hydrographic Centre Portal Rasmi Kerajaan Malaysia Echo Sounding Sea bed Santubong Seamount

National Hydrographic Centre

Portal Rasmi Kerajaan Malaysia

Echo Sounding

Sea bed

Santubong Seamount

KEEP CALM AND ENJOY NHC FUN DAY

SUBANG, 7 Dis 19 - Sambutan Hari Keluarga Pusat Hidrografi Nasional (PHN) bagi tahun 2019 telah disambut meriah pada 7 Dis 19 di Kelab Menembak Selangor dengan slogannya "Keep Calm and Enjoy National Hydrographic Centre Fun Day". Sambutan Hari Keluarga 19 (HK19) ini diadakan sebagai tanda penghargaan kepada ahli keluarga warga Pusat Hidrografi Nasional yang menjadi tulang belakang dalam menyokong kerjaya pasangan masing-masing disamping mengeratkan hubungan sesama warga.

Warga PHN dibahagikan kepada 4 kumpulan iaitu Maroon, Biru, Kelabu dan Hitam. Setiap kumpulan berjaya mewujudkan tema dan maskot mengikut kreativiti kumpulan masing-masing. Sambutan dimulakan dengan senamrobik dan seterusnya dirasmikan oleh Ketua Pengarah Hidrografi Laksamana Muda Hanafiah bin Hassan dan diiringi oleh Timbalan Ketua Pengarah Laksamana Pertama Dr. Najhan bin Md Said. Pelbagai acara sukaneka telah dianjurkan dan pemenang ditentukan berdasarkan jumlah kutipan mata setiap kumpulan.

Juara bagi HK19 telah diungguli oleh Kumpulan Pirate Black. Naib johan dimenangi oleh Kumpulan Royal Blue dan tempat ketiga jatuh kepada Kumpulan Light Grey manakala Kumpulan Maroon Heart di tempat keempat. Syabas dan tahniah kepada semua yang terlibat memeriahkan Sambutan Hari Keluarga PHN 2019.

Program

Aplikasi Online

 

Penyataan

Paparan terbaik:
Internet Explorer 8 / Mozilla Firefox 11 / Google Chrome 18
Resolusi 1024 x 768 piksel 


Hakcipta | Dasar & Privasi | Penafian

Analisis Pengunjung

Hari ini 71

Mingguan 459

Bulanan 270

Keseluruhan 36640