National Hydrographic Centre Echo Sounding Sea bed Santubong Seamount

National Hydrographic Centre

Echo Sounding

Sea bed

Santubong Seamount

Hakcipta

Notis Hakcipta dan Harta Intelek

 

Pusat Hidrografi Nasional (PHN) menghormati harta intelek dan mewajibkan setiap pengguna juga berbuat demikian. PHN akan dalam keadaan tertentu dan dengan budi bicara menghentikan akaun pengguna yang melanggar peraturan ini. Hakcipta Portal Rasmi PHN dan kandungannya yang termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah kepunyaan PHN kecuali dinyatakan sebaliknya.

Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada Kementerian Pertahanan Malaysia.

Produk-produk lain, logo dan syarikat atau organisasi yang tercatat di dalam portal ini adalah kepunyaan syarikat atau organisasi tersebut.

Sekiranya anda hendak menggunakan sebarang maklumat atau material yang anda dapati dari laman ini, anda hendaklah terlebih dahulu meminta kebenaran berbuat demikian dari kami.

Program

Aplikasi Online

 

Penyataan

Paparan terbaik:
Internet Explorer 8 / Mozilla Firefox 11 / Google Chrome 18
Resolusi 1024 x 768 piksel 


Hakcipta | Dasar & Privasi | Penafian

Analisis Pengunjung

Hari ini 90

Mingguan 609

Bulanan 4495

Keseluruhan 131562