Deep Sea Santubong Sea bed Echo Sounding Portal Rasmi Kerajaan Malaysia

Deep Sea Santubong

Sea bed

Echo Sounding

Portal Rasmi Kerajaan Malaysia

Hakcipta

Notis Hakcipta dan Harta Intelek

 

Pusat Hidrografi Nasional (PHN) menghormati harta intelek dan mewajibkan setiap pengguna juga berbuat demikian. PHN akan dalam keadaan tertentu dan dengan budi bicara menghentikan akaun pengguna yang melanggar peraturan ini. Hakcipta Portal Rasmi PHN dan kandungannya yang termasuk maklumat, teks, imej, grafik, fail suara, fail video dan susunannya serta bahan-bahannya ialah kepunyaan PHN kecuali dinyatakan sebaliknya.

Tiada mana-mana bahagian portal ini boleh diubah, disalin, diedar, dihantar semula, disiarkan, dipamerkan, diterbitkan, dilesenkan, dipindah, dijual atau diuruskan bagi tujuan komersil dalam apa bentuk sekalipun tanpa mendapat kebenaran secara bertulis yang jelas terlebih dahulu daripada Kementerian Pertahanan Malaysia.

Produk-produk lain, logo dan syarikat atau organisasi yang tercatat di dalam portal ini adalah kepunyaan syarikat atau organisasi tersebut.

Sekiranya anda hendak menggunakan sebarang maklumat atau material yang anda dapati dari laman ini, anda hendaklah terlebih dahulu meminta kebenaran berbuat demikian dari kami.

Program

Aplikasi Online

Penyataan

Paparan terbaik:
Internet Explorer 8 / Mozilla Firefox 11 / Google Chrome 18
Resolusi 1024 x 768 piksel 


Hakcipta | Dasar & Privasi | Penafian | Peta Laman

Analisis Pengunjung

Hari ini 67

Mingguan 146

Bulanan 1155

Keseluruhan 4226