Top Ad

 

PROGRAM JIWA MURNI DI SURAU ASY-SYAKIRIN LAGUNA PARK, PULAU INDAH

           Pulau Indah, 27 Nov 19 - Pangkalan TLDM Pulau Indah telah melaksanakan Program Jiwa Murni di Surau Asy-Syakirin Laguna Park. Program ini disertai oleh 30 orang penduduk setempat dan 80 orang pegawai, anggota serta kakitangan awam dari Pangkalan TLDM Pulau Indah. Program ini merupakan kerjasama warga Pangkalan TLDM Pulau Indah bersama masyarakat setempat dan turut dihadiri oleh Pengarah Geospatial Kdr Lukman Hanafiah bin Azamar Omar TLDM.

            Program ini bertujuan untuk menyemai semangat kerjasama di samping dapat meningkatkan kesejahteraan kualiti hidup yang sihat, memupuk perpaduan di antara satu sama lain serta dapat memasyarakatkan warga Pangkalan melalui aktiviti gotong-royong dan kerjasama dengan masyarakat setempat. Di antara kerja-kerja yang dilakukan adalah pembersihan di sekitar luar dan dalam kawasan Surau, mengecat pembahagi jalan, memangkas dahan pokok, trim pokok bunga, mesin rumput, menyusun buku, mencuci kolam wuduk dan membersihkan permaidani.

            Secara keseluruhannya program ini telah mencapai objektif yang diinspirasikan dan kejayaan ini berkat kerjasama antara warga Pangkalan TLDM Pulau Indah dengan penduduk Surau Asy-Syakirin Laguna Park,Pulau Indah. Di akhir program Pengerusi Surau iaitu Encik Ariff bin Muhamad mengucapkan ribuan terima kasih atas komitmen dan kerjasama yang diberikan oleh warga Pangkalan dan penduduk setempat.

 

 

ANUGERAH PHN

 

APLIKASI ONLINE


 
 

Hubungi Kami


Pusat Hidrografi Nasional

Bandar Armada Putra,
Pulau Indah,
42009 Pelabuhan Klang,
Selangor, Malaysia

 

Telephone
+6019-6164120 (QM)

Kaunter Jualan Carta
+6019-6155722

Isnin - Jumaat
8:00AM - 5.00PM 

 

 

Capaian Pantas

 

 Hak Cipta | Dasar & privasi | Penafian

   

Pengunjung

Hari ini 141

Mingguan 575

Bulanan 3120

Keseluruhan 236343